BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

++ Tuan Rumah Chikonk ++

++ Tuan Rumah Chikonk ++

Boidata Diriku .....

Nama penuh Muhd Ridzwan Bin Abu . Dilahirkan pada 19/01/1996 di Hospital Bersalin Kuala Lumpur pada pukul 10.14 minit pagi hari jumaat . Dibesarkan di sebuah rumah flat yang terletak di Gombak selama 10 tahun . Kemudian berpindah ke sini (Dengkil) . Pendidikan pertama di Tadika Kemas Gombak pada tahun 2001 dan 2002 . Mula melangkah ke alam sekolah rendah di Sekolah Kebangsaan Sungai Kertas pada tahun 2003 sehnggalah tahun 2006. Kemudian berpindah ke Sekolah Kebangsaan Dengkil pada tahun awal tahun 2007 dan memegang jawatan selaku ketua pengawas pada tahun berikutnya . Kini belajar di SMK Dengkil . Tujuan blog ini dibuka adalah untuk memudahkan orang ramai mengenali saya dengan lebih dekat lagi khas nya untuk rakan2 saya di sekolah ..Sekian Wassalam~~

Khamis, 21 Januari 2010

Peristiwa 19 / 01 / 2010 ( Selasa )


Yang merah tu yang buat aku tertanya dan menyakitkan ati skit ...
1 . ABU = X leh ke wat pisang EMAS ...
2 . Taliban = ape kene mengane ngan aku farisha ???
3 . SAKAI = Abis ko tu elok sangat ker ??
4 . Selalu Menengking = Wei , aku selalu menengking atau ko nak kene tempeleng ??
5 . Tak de Yang Baik Belaka = Pernah ke aku buat pape kat ko sampai ko nak kata aku x baek ??
6 . Koma kalau aku dipuji = Aik , tadi kata x buat baik ... Cam ne nak dipuji ??? PKIR AR !
7 . .... budak p0npuan , korang ni x de taste ker ? = Abis tu ko ade taste sangat ker wei ??
P/S : tapi nasib baik kawa ko mintak maaf tau ... Aku ngan kawan2 aku laen la wei ..

nak zoom >?


bahagian depan kad hari jad ni ...



Pukul 10 : 14 pagi karang tepat lah hari yang keempat hari jadi aku DAH BERLALU .. hari ni dah hari jumaat ... Nampak nya hari selasa dihujani oleh ucapan2 happy besday ... Sape sangka ? ... Dah umur 14 tahun pun masih ade yang nak nyanyi lagu happy besday untuk aku ... SAPE ? ... Secret ! .. Tapi taun ni paling pelik ... X de hadiah ??? .... Walau sebungkus gula2 5 sen p0n aku x dapat .. X aci !!! ........ Yang aku dapat hanya sekeping kad hari jadi daripada 5 orang geng yang selalu buat hal ... P0mpuan ? ... Ye memang p0mpuan ... Surat tu first time aku baca memang tiada unsur hari jadi .. Kad tu menunjukkan personality aku .. KUTUK ? ... memang dorang kutuk aku p0n ... Nak baca ? ... jap agi ... Hari selasa gak aku di panggil Besday Boy ??? sebab cHA ... BAHAGIAN DEPAN KAD isi kandungan ....

0 comments:

Chikonk Membara ~~

Diriku bukan Dirimu ....