BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

++ Tuan Rumah Chikonk ++

++ Tuan Rumah Chikonk ++

Boidata Diriku .....

Nama penuh Muhd Ridzwan Bin Abu . Dilahirkan pada 19/01/1996 di Hospital Bersalin Kuala Lumpur pada pukul 10.14 minit pagi hari jumaat . Dibesarkan di sebuah rumah flat yang terletak di Gombak selama 10 tahun . Kemudian berpindah ke sini (Dengkil) . Pendidikan pertama di Tadika Kemas Gombak pada tahun 2001 dan 2002 . Mula melangkah ke alam sekolah rendah di Sekolah Kebangsaan Sungai Kertas pada tahun 2003 sehnggalah tahun 2006. Kemudian berpindah ke Sekolah Kebangsaan Dengkil pada tahun awal tahun 2007 dan memegang jawatan selaku ketua pengawas pada tahun berikutnya . Kini belajar di SMK Dengkil . Tujuan blog ini dibuka adalah untuk memudahkan orang ramai mengenali saya dengan lebih dekat lagi khas nya untuk rakan2 saya di sekolah ..Sekian Wassalam~~

Jumaat, 25 Disember 2009

" Lama dah tak buat post baru ... " - Ewan

Hmm .. ari ni buat sekian lama x edit ewanzmendung ni ... sebab selama ni aku hanya edit blog PlanetChikonk tu je .... But anyway ade gak singgah blog aku yang terbaik ni .. Huhuhu .. k .. nak out .. bye ..

0 comments:

Chikonk Membara ~~

Diriku bukan Dirimu ....