BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

++ Tuan Rumah Chikonk ++

++ Tuan Rumah Chikonk ++

Boidata Diriku .....

Nama penuh Muhd Ridzwan Bin Abu . Dilahirkan pada 19/01/1996 di Hospital Bersalin Kuala Lumpur pada pukul 10.14 minit pagi hari jumaat . Dibesarkan di sebuah rumah flat yang terletak di Gombak selama 10 tahun . Kemudian berpindah ke sini (Dengkil) . Pendidikan pertama di Tadika Kemas Gombak pada tahun 2001 dan 2002 . Mula melangkah ke alam sekolah rendah di Sekolah Kebangsaan Sungai Kertas pada tahun 2003 sehnggalah tahun 2006. Kemudian berpindah ke Sekolah Kebangsaan Dengkil pada tahun awal tahun 2007 dan memegang jawatan selaku ketua pengawas pada tahun berikutnya . Kini belajar di SMK Dengkil . Tujuan blog ini dibuka adalah untuk memudahkan orang ramai mengenali saya dengan lebih dekat lagi khas nya untuk rakan2 saya di sekolah ..Sekian Wassalam~~

Ahad, 29 November 2009

Permulaan sebuah cerita ~~ :)

Hmmm .. Malam tadi aku dah start untuk menulis sebuah cerita aksi .. Mesti korang x caya ... Tapi itulah realiti , aku mampu jugak buat sebuah cerita novel yang bertajuk Langit Eksosfera Planet Chikonk EwanzMendung . Sebenarnya cerita ni diterbitkan kat Internet sebab korang selalu tanya asal tajuk blog aku macam tuh ? .. Aku penat pikir ..last2 aku wat cerita tentang wira BUMI ...Korang boleh la masuk ke blog yang telah aku sediakan untuk korang bace Asal-usul nama planet ni dan pengembaraan cerita ni sebenarnya . Cerita ni memang best tapi belum abih .. Maybe sebelum start sekolah dah siap 12 BAB insyallah . Blog nyer ade kat atas tuh aku letak link nyer tapi x nampak ..Tajuk ade kan ? .. Ko letak mouse dalam tu ..Then Nampak tulisan merah tu la dyer .. http://planetchikonk.blogspot.com/ Korang jangan ingat aku copy cerita tuh .. XX

Chikonk Membara ~~

Diriku bukan Dirimu ....